Zyra e Kryeministrit

Lajme

Lajme

Kryeministri Thaçi: Pavarësia e Kosovës ka prodhuar më shumë paqe dhe stabilitet në rajon

Gjatë ditës së sotme, kryeministri i Republikës së Kosovës z. Hashim Thaçi u takua me kryeministrin e Sllovenisë z. Janez Jansha si...

25 Shtator, 2012

Lexo më shumë

Lajme

Kryeministri Thaçi kërkon njohjen e shtetit të Kosovës nga Tanzania

Në vazhdim të qëndrimit në Nju Jork, kryeministri i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, bashkë me zëvendëskryeministrin Behgjet...

25 Shtator, 2012

Lexo më shumë

Lajme

Kryeministri Hashim Thaçi takoi ministrin e Jashtëm gjerman, Guido Westerwelle

Kryeministri i Republikës së Kosovës z. Hashim Thaçi takoi sot ministrin e Punëve të Jashtme të Gjermanisë z. Guido Westerwelle....

24 Shtator, 2012

Lexo më shumë

Lajme

Kryeministri i Republikës së Kosovës z. Hashim Thaçi, takon në Nju Jork Përfaqësuesen e Lartë për Politikë të Jashtme të Bashkimit Evropian, Baroneshën Katherine Ashton

E hënë, 24 shtator, 2012, Nju Jork – Sot në selinë e Kombeve të Bashkuara, Kryeministri i Republikës së Kosovës z. Hashim Thaçi,...

24 Shtator, 2012

Lexo më shumë

Lajme

FOTOLAJM: Kryeministri i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi takon Sekretarin e Përgjithshëm të Kombeve të Bashkuara, Ban Ki Moon

Në kuadër të vizitës në Nju Jork, ku është duke përcjellë punimet e Asamblesë së Përgjithshme Kryeministri i Republikës së...

23 Shtator, 2012

Lexo më shumë

Lajme

Fjalimi i Zëvendëskryeministres Edita Tahiri, në konferencën ndërkombëtare “ Regjistrimi i popullsisë, ekonomive familjare dhe banesave në Kosovë 2011 – Rezultatet përfundimtare”

Fjalimi i Zëvendëskryeministres Edita Tahiri, në konferencën ndërkombëtare “ Regjistrimi i popullsisë, ekonomive familjare dhe...

21 Shtator, 2012

Lexo më shumë

Lajme

Kryeminstri Thaçi udhëtoi sot për në New York, për të marrë pjesë në punimet e Asamblesë së Përgjithshme të Kombeve të Bashkuara

Kryeminstri i Republikës së Kosovës Hashim Thaçi udhëtoi sot për në New York, për të marrë pjesë në punimet e Asamblesë së...

20 Shtator, 2012

Lexo më shumë

Lajme

Zëvendëskryeministrja e Kosovës, znj. Edita Tahiri priti në takim Ambasadoren e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Kosovë, Tracey Jacobson

Zëvendëskryeministrja e Kosovës, znj. Edita Tahiri, priti në takim njoftues Ambasadoren e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në...

19 Shtator, 2012

Lexo më shumë

Lajme

Qeveria e Republikës së Kosovës mbajti mbledhjen e saj të rregullt

Nën drejtimin e Kryeministrit Hashim Thaçi, Qeveria e Republikës së Kosovës ka zhvilluar mbledhjen e saj të rregullt, të 92-tën me...

19 Shtator, 2012

Lexo më shumë

×