Zyra e Kryeministrit

Lajme

Lajme

Fjala e plotë e kryeministrit Kurti në konferencën e përbashkët për media me zëvendësdrejtorin e Përgjithshëm të Policisë së Kosovës, Fehmi Hoti

Prishtinë, 24 shtator 2023 Të nderuara medie të pranishme, Të dashur qytetarë, Sapo kemi mbajtur një mbledhje urgjente të Këshillit...

24 Shtator, 2023

Lexo më shumë

Lajme

Kryeministri Kurti takoi kandidatë shqiptarë të partive të ndryshme zvicerane në zgjedhjet federale të këtij viti

  Bern, 22 shtator 2023 Pas takimit dypalësh me Presidentin e Zvicrës, Alain Berset, Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin...

22 Shtator, 2023

Lexo më shumë

Lajme

Kryeministri Kurti në Zvicër takoi​ Presidentin e Konfederatës zvicerane, Alain Berset

Bern, 22 shtator 2023 Në Bern, Kryeqytetin e Zvicrës, Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti u mirëprit në takim...

22 Shtator, 2023

Lexo më shumë

Lajme

Kryeministri Kurti udhëton për në Zvicër

Prishtinë, 22 shtator 2023 Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, i shoqëruar nga ministri i Kulturës, Rinisë dhe...

22 Shtator, 2023

Lexo më shumë

Lajme

Kryeministri Kurti priti në takim lamtumirës ambasadorin e Zvicrës në Kosovë, Thomas Kolly

Prishtinë, 21 shtator 2023 Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, priti në takim lamtumirës ambasadorin e Zvicrës në...

21 Shtator, 2023

Lexo më shumë

Lajme

Kryeministri Kurti priti një delegacion të përfaqësuesve politikë të boshnjakëve dhe të shqiptarëve në Serbi

  Prishtinë, 20 shtator 2023 Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti ​së bashku me Këshilltaren Politike, Ardita Sinani...

21 Shtator, 2023

Lexo më shumë

Lajme

Kryeministri Kurti takoi artistët dhe kuratorët Erzen Shkololli, Kathrin Rhomberg, Hortensia Völckers dhe Katrin Klingan

  Prishtinë, 21 shtator 2023 Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti priti në takim artistët dhe kuratorët Erzen...

21 Shtator, 2023

Lexo më shumë

Lajme

Zëvendëskryeministri Bislimi priti në një takim lamtumirës ambasadorin e Zvicrës në Kosovë, Thomas Kolly

Prishtinë, 21 shtator 2023 Zëvendëskryeministri i parë për Integrim Evropian, Zhvillim dhe Dialog i Republikës së Kosovës, Besnik...

21 Shtator, 2023

Lexo më shumë

Lajme

Kryeministri Kurti vizitoi ShSKUK-në

Prishtinë, 20 shtator 2023 Sot, Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti dhe ministri i Shëndetësisë, Arben Vitia vizituan...

20 Shtator, 2023

Lexo më shumë

Lajme

Kryeministri Kurti mirëpriti studentët e arkitekturës në Universitetin e Prishtinës, fitues në tri kategori të garës ndërkombëtare të organizuar për arkitekturë ‘Inspireli‘

Prishtinë, 20 shtator 2023 Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, bashkë me ministren e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë...

20 Shtator, 2023

Lexo më shumë

×