Zyra e Kryeministrit

Lajme

Lajme

Kryeministri Kurti përkujtoi 40 të vrarët në masakrën e lagjes “Dardania” në Pejë

        Pejë, 27 mars 2023 Në përkujtim të 40-të të vrarëve nga forcat serbe në lagjen “Dardania” në Pejë, Kryeministri i...

27 Mars, 2023

Lexo më shumë

Lajme

Kryeministri Kurti: Nënën Ferdonije e duam si Nënë, e admirojmë si Heroinë, i falënderohemi përjetë e i kemi borxh secili

  Gjakovë, 27 mars 2023 Në përvjetorin e 24-të të rrëmbimit të 11 burrave dhe djemve të Gjakovës, Kryeministri i Republikës së...

27 Mars, 2023

Lexo më shumë

Lajme

Kryeministri Kurti në Tiranë, u mirëprit në drekë pune nga kryeministri Rama

Tiranë, 26 mars 2023 Gjatë qëndrimit për vizitë pune në Tiranë, Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, u mirëprit...

26 Mars, 2023

Lexo më shumë

Lajme

Kryeministri Kurti u mirëprit nga ish-presidenti i Shqipërisë dhe kryetari i Partisë së Lirisë, Meta

Tiranë, 26 mars 2023 Në përfundim të qëndrimit njëditor në Shqipëri, Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, u...

26 Mars, 2023

Lexo më shumë

Lajme

Kryeministri Kurti u prit në takim nga Kryetarja e Kuvendit të Republikës së Shqipërisë, Lindita Nikolla

Tiranë, 26 mars 2023 Gjatë vizitës së punës në Republikën e Shqipërisë, Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, pas...

26 Mars, 2023

Lexo më shumë

Lajme

Kryeministri Albin Kurti u prit në takim nga Presidenti i Republikës së Shqipërisë, Bajram Begaj

Tiranë, 26 mars 2023 Gjatë vizitës së tij në Republikën e Shqipërisë, Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, u prit...

26 Mars, 2023

Lexo më shumë

Lajme

Kryeministri Kurti, bëri homazhe në Krushë të Madhe dhe në Krushë të Vogël

Krushë e Madhe, Krushë e Vogël, 26 mars 2023 Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, i shoqëruar nga Kryesuesi i...

26 Mars, 2023

Lexo më shumë

Lajme

Kryeministri Kurti takoi kandidaten për kryetare të Komunës së Zveçanit, znj. Pantić

Prishtinë, 25 mars 2023 Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, priti në zyrën e tij kandidaten për kryetare të Komunës...

25 Mars, 2023

Lexo më shumë

Lajme

Kryeministri Kurti organizoi pritje me rastin e 24-vjetorit të ndërhyrjes së NATO-s në Kosovë

Prishtinë, 24 mars 2023 Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, organizoi sot, në ndërtesën e Qeverisë, një pritje për...

24 Mars, 2023

Lexo më shumë

Lajme

Mbahet takimi vjetor i Komitetit të Përbashkët Monitorues për IPA

  Prishtinë, 24 mars 2023 Zëvendëskryeministri i parë për Integrim Evropian, Zhvillim dhe Dialog i Republikës së Kosovës, Besnik...

24 Mars, 2023

Lexo më shumë

×