Zyra e Kryeministrit

Web faqja e Zyrës së Kryeministrit sapo është lansuar dhe është në fazën e kompletimit. Andaj, edhe mund të shfaqet ndonjë informatë apo qasje në përpunim e sipër.  Paraprakisht ju kërkojmë ndjesë për këtë shqetësim.

Kryeministri Kurti priti në takim yllin botëror Dua Lipa, e vlerësoi të pamatshëm kontributin e saj për Kosovën  
Kryeministri Kurti priti në takim yllin botëror Dua Lipa, e vlerësoi të pamatshëm kontributin e saj për Kosovën  
Kryeministri Kurti bën homazhe te lapidari i dëshmorëve të familjes Lleshi nga Gjakova
Kryeministri Kurti bën homazhe te lapidari i dëshmorëve të familjes Lleshi nga Gjakova
Kryeministri Kurti bashkëbisedoi me bursistë të Institutit Veror 2022 “Tech for Kosova”
Kryeministri Kurti bashkëbisedoi me bursistë të Institutit Veror 2022 “Tech for Kosova”
No event found!
Play Video

 

 

 

INSTAGRAM  

×