Zyra e Kryeministrit

Kryeministri Kurti mirëpriti zëvendës ndihmës Sekretaren e Departamentit të Shtetit amerikan, Nicole Chulick, thekson se Qeveria e Republikës së Kosovës udhëhiqet nga parimi se ligji është mbi politikën
Kryeministri Kurti mirëpriti zëvendës ndihmës Sekretaren e Departamentit të Shtetit amerikan, Nicole Chulick, thekson se Qeveria e Republikës së Kosovës udhëhiqet nga parimi se ligji është mbi politikën
Kryeministri Kurti takoi shefin e UNDP-së në Kosovë, Nuno Queiros
Kryeministri Kurti takoi shefin e UNDP-së në Kosovë, Nuno Queiros
Kryeministri Kurti mirëpriti ministren e Katarit për Zhvillim Social dhe Familje, Maryam bint Ali bin Nasser Al Misnad
Kryeministri Kurti mirëpriti ministren e Katarit për Zhvillim Social dhe Familje, Maryam bint Ali bin Nasser Al Misnad
Play Video

 

 

 

INSTAGRAM  

×