Zyra e Kryeministrit

Intervistë

IntervistëLajme

Intervista e kryeministrit Kurti për gazetën gjermane Frankfurter Allgemeine Zeitung

Përkthim jo zyrtar Në vijim gjeni intervistën e përkthyer në shqip të kryeministrit Kurti me gazetarin Michael Martens, të realizuar...

30 Nëntor, 2022

Lexo më shumë

IntervistëLajme

Intervista e Kryeministrit Kurti për gazetën El Peridicio

Në vijim gjeni artikullin dhe intervistën e përthyer në shqip të kryeministrit Kurti për gazetën El Peridicio, të publikuar me 26...

30 Nëntor, 2022

Lexo më shumë

IntervistëLajme

Intervista e Kryeministrit të Republikës së Kosovës, Albin Kurti për BBC World Service

Më poshtë mund të gjeni intervistën e plotë të Kryeministrit të Republikës së Kosovës, Albin Kurti për BBC World Service: BBC:...

28 Gusht, 2022

Lexo më shumë

IntervistëLajme

Intervista e Kryeministrit të Republikës së Kosovës, Albin Kurti për Die Welt

Më poshtë gjeni artikullin e plotë të publikuar me 26 gusht në “Die Welt” nga intervista e Kryeministrit Kurti realizuar me 17...

27 Gusht, 2022

Lexo më shumë

IntervistëLajme

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, për BBC-në në serbisht: “Besoj se Bashkimi Evropian mund të jetë më aktiv dhe më i qartë”

  Aleksandar Miladinoviq, reporter i BBC 16 gusht 2022 Kur herën e fundit, menjëherë pasi u zgjodh në postin e kryeministrit, foli...

16 Gusht, 2022

Lexo më shumë

IntervistëLajme

Intervista e Kryeministrit të Republikës së Kosovës, Albin Kurti për Financial Times

Më poshtë mund të gjeni artikullin e plotë të Financial Times nga intervista e datës 7 gusht me Kryeministrin Kurti:     Kosova...

15 Gusht, 2022

Lexo më shumë

Intervistë

Intervista e Kryeministrit të Republikës së Kosovës Albin Kurti dhënë për të përditshmen italiane “La Repubblica”

Kryeministri i Kosovës “Rrezikojmë luftë, pas Serbisë qëndron Putini” Më poshtë mund të gjeni artikullin e plotë të publikuar...

8 Gusht, 2022

Lexo më shumë

Intervistë

Intervista e Kryeministrit Kurti për CNN

Më poshtë gjeni transkriptin e intervistës së Kryeministrit të Republikës së Kosovës, Albin Kurti për CNN, në emisionin The...

5 Prill, 2022

Lexo më shumë

Intervistë

Intervista e Kryeministrit Kurti për “Le Monde”

    Gjatë kësaj jave Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti ka zhvilluar një intervistë me gazetën franceze “Le...

30 Mars, 2022

Lexo më shumë

Intervistë

Kryeministri Kurti për BBC World News Service: Duam të anëtarësohemi në NATO dhe duam ndihmën e Evropës Perëndimore, SHBA-së dhe Britanisë së Madhe

Prishtinë, 22 mars 2022 Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti ka zhvilluar një intervistë me BBC World News Service në...

22 Mars, 2022

Lexo më shumë

×