Zyra e Kryeministrit

Lajm

Lajm

Fjalimi i Zëvendëskryeministres Edita Tahiri, në konferencën ndërkombëtare “ Regjistrimi i popullsisë, ekonomive familjare dhe banesave në Kosovë 2011 – Rezultatet përfundimtare”

Fjalimi i Zëvendëskryeministres Edita Tahiri, në konferencën ndërkombëtare “ Regjistrimi i popullsisë, ekonomive familjare dhe...

21 Shtator, 2012

Lexo më shumë

Lajm

Kryeminstri Thaçi udhëtoi sot për në New York, për të marrë pjesë në punimet e Asamblesë së Përgjithshme të Kombeve të Bashkuara

Kryeminstri i Republikës së Kosovës Hashim Thaçi udhëtoi sot për në New York, për të marrë pjesë në punimet e Asamblesë së...

20 Shtator, 2012

Lexo më shumë

Lajm

Zëvendëskryeministrja e Kosovës, znj. Edita Tahiri priti në takim Ambasadoren e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Kosovë, Tracey Jacobson

Zëvendëskryeministrja e Kosovës, znj. Edita Tahiri, priti në takim njoftues Ambasadoren e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në...

19 Shtator, 2012

Lexo më shumë

Lajm

Qeveria e Republikës së Kosovës mbajti mbledhjen e saj të rregullt

Nën drejtimin e Kryeministrit Hashim Thaçi, Qeveria e Republikës së Kosovës ka zhvilluar mbledhjen e saj të rregullt, të 92-tën me...

19 Shtator, 2012

Lexo më shumë

Lajm

Kryeministri Thaçi: Kosova dhe institucionet e saj mbeten të përkushtuara që të luftojnë trafikimin me qenie njerëzore dhe të arrijnë rezultate edhe më të mëdha

Qeveria e Republikës së Kosovës ka treguar që është e angazhuar në luftën kundër trafikimit me qenie njerëzore, këtë gjë e...

18 Shtator, 2012

Lexo më shumë

Lajm

Kryeministri Thaçi nënshkruhet në Librin e zisë, të hapur në Ambasadën e SHBA-ve, pas vrasjes së ambasadorit të SHBA-vë në Libi, Christopher Stevens

Kryeministri Thaçi nënshkruhet në Librin e zisë, të hapur në Ambasadën e SHBA-ve, pas vrasjes së ambasadorit të SHBA-vë në Libi,...

17 Shtator, 2012

Lexo më shumë

Lajm

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi priti sot Zëvendëskryeministrin e Republikës së Kroacisë, Neven Mimica

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi priti sot Zëvendëskryeministrin e Republikës së Kroacisë, Neven Mimica.Në...

17 Shtator, 2012

Lexo më shumë

Lajm

Kryeministri Thaçi: Një nga prioritetet tona të para dhe më të fuqishme ka qenë, është dhe do të mbetet investimi në edukim

Kryeministri i Qeverisë së Republikës së Kosovës Hashim Thaçi përuroi sot ndërtesën e re të shkollës fillore “Shaban...

17 Shtator, 2012

Lexo më shumë

Lajm

Kryeministri Thaçi: Synim strategjik i Qeverisë së Republikës së Kosovës është krijimi i një sistemi të qëndrueshëm dhe efektiv të vetëqeverisjes lokale në gjithë territorin e Republikës së Kosovës

Tani që kemi krijuar një sistem solid të vetëqeverisjes lokale, kemi arritur të sigurojmë kushte të mira jetese për të gjithë...

14 Shtator, 2012

Lexo më shumë

×