Zyra e Kryeministrit

Lajme

Lajme

Kryeministri Thaçi: Kosova dhe institucionet e saj mbeten të përkushtuara që të luftojnë trafikimin me qenie njerëzore dhe të arrijnë rezultate edhe më të mëdha

Qeveria e Republikës së Kosovës ka treguar që është e angazhuar në luftën kundër trafikimit me qenie njerëzore, këtë gjë e...

18 Shtator, 2012

Lexo më shumë

Lajme

Kryeministri Thaçi nënshkruhet në Librin e zisë, të hapur në Ambasadën e SHBA-ve, pas vrasjes së ambasadorit të SHBA-vë në Libi, Christopher Stevens

Kryeministri Thaçi nënshkruhet në Librin e zisë, të hapur në Ambasadën e SHBA-ve, pas vrasjes së ambasadorit të SHBA-vë në Libi,...

17 Shtator, 2012

Lexo më shumë

Lajme

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi priti sot Zëvendëskryeministrin e Republikës së Kroacisë, Neven Mimica

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi priti sot Zëvendëskryeministrin e Republikës së Kroacisë, Neven Mimica.Në...

17 Shtator, 2012

Lexo më shumë

Lajme

Kryeministri Thaçi: Një nga prioritetet tona të para dhe më të fuqishme ka qenë, është dhe do të mbetet investimi në edukim

Kryeministri i Qeverisë së Republikës së Kosovës Hashim Thaçi përuroi sot ndërtesën e re të shkollës fillore “Shaban...

17 Shtator, 2012

Lexo më shumë

Lajme

Kryeministri Thaçi: Synim strategjik i Qeverisë së Republikës së Kosovës është krijimi i një sistemi të qëndrueshëm dhe efektiv të vetëqeverisjes lokale në gjithë territorin e Republikës së Kosovës

Tani që kemi krijuar një sistem solid të vetëqeverisjes lokale, kemi arritur të sigurojmë kushte të mira jetese për të gjithë...

14 Shtator, 2012

Lexo më shumë

Lajme

Kryeministri Thaçi: Po realizojmë gradualisht ëndrrën e Rexhepit dhe gjithë dëshmorëve të rënë për liri

Kryeministri i Qeverisë së Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi ka marrë pjesë sot në ceremoninë e zbulimit të shtatores së...

13 Shtator, 2012

Lexo më shumë

Lajme

Përmbyllja e mbikëqyrjes së pavarësisë, një e arritur historike që hap kapitullin e ri, atij të integrimit në NATO dhe Bashkimin Evropian, ka thënë kryeministri Thaçi

Qeveria e Republikës së Kosovës, nën drejtimin e kryeministrit Hashim Thaçi , në mbledhjen e 91-të ka miratuar Projektligjin për...

12 Shtator, 2012

Lexo më shumë

Lajme

Mesazhi i Kryeministrit të Qeverisë së Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi me rastin e 11 vjetorit të sulmit terrorist të 11 shtatorit 2001 në Shtetet e Bashkuara të Amerikës

Mesazhi i Kryeministrit të Qeverisë së Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi me rastin e 11 vjetorit të sulmit terrorist të 11...

11 Shtator, 2012

Lexo më shumë

Lajme

Kryeministri Thaçi: Ndihem shumë krenar që sot shteti i ri i Kosovës është pjesë e përgjegjësive globale

Fakti se kufijtë shtetëror janë vetëm marrëveshje politike dhe administrative mes shoqërive dhe popujve, gjithnjë na përkujtohet sa...

11 Shtator, 2012

Lexo më shumë

×