Zyra e Kryeministrit

Zëvendëskryeministri Bislimi mirëpriti ambasadorin e Mbretërisë së Bashkuar, Jonathan Hargreaves

2 Prill, 2024

 

Prishtinë, 2 prill 2024

Zëvendëskryeministri i parë për Integrim Evropian, Zhvillim dhe Dialog i Republikës së Kosovës, Besnik Bislimi, mirëpriti në takim ambasadorin e Mbretërisë së Bashkuar, Jonathan Hargreaves.

Ata biseduan rreth një mori temash si fuqizimi i marrëdhënieve ndërmjet dy shteteve tona, mbi procesin e dialogut, përfshirë dy takimet e fundit në Bruksel të mbajtura në nivel të kryenegociatorëve por edhe zhvillimet e fundit të aktualitetit në vend.

Zëvendëskryeministri Bislimi e falënderoi ambasadorin për bisedën si dhe për bashkëpunimin e vazhdueshëm.

Last modified: 2 Prill, 2024

Comments are closed.

×