Zyra e Kryeministrit

Zamenica premijera Albulena Balaj-Halimaj primila je na sastanak zamenika premijera Artan Grubi

25 Nëntor, 2020

Priština, 25. novembar 2020.

Zamenica premijera Republike Kosovo, Albulena Balaj-Halimaj primila je danas na sastanak prvog zamenika premijera Severne Makedonije, Artan Grubi, sa kojim je razgovarala o aktuelnim dešavanjima kao i pandemijskoj situaciji u naše dve zemlje.

Nakon sastanka, zamenica premijera Balaj-Halimaj i zamenik premijera Grubi, održali su zajedničku konferenciju za medije, na kojoj su naglasili da je njihov razgovor bio fokusiran u funkciju pripreme zajedničkog sastanak dve vlade.

Nadalje, zamenica premijera Balaj-Halimaj rekla je da su zajedno sa g. Grubi preuzeli na sebe organiziranje ovog sastanka na kojem će biti potpisano nekoliko sporazuma u različitim oblastima od interesa građana i biznisa.

„Naša posvećenost će biti postizanje sporazuma o zajedničkoj graničnoj tački kao i studija izvodljivosti za put Prizren-Tetovo. Takođe, biće i drugih sporazuma iz oblasti obrazovanja, kulture, omladine i sporta“, rekla je zamenica premijera Balaj-Halimaj.

Takođe, zamenica premijera Balaj-Halimaj se zahvalila zamenika premijera Grubi na njegovu spremnost i volji u funkciji što bolje pripreme i organizovanja ovog sastanka.

 

Last modified: 25 Nëntor, 2020

Comments are closed.

×