Zyra e Kryeministrit

Prvi zamenik premijera Besnik Bislimi primio je na sastanak šefa Kancelarije EU-a na Kosovu / Specijalnog predstavnika EU-a, Tomáš Szunyog

7 Prill, 2021

Priština, 7. april 2021.

Prvi zamenik premijera za evropske integracije, razvoj i dijalog, Besnik Bislimi, primio je juče na sastanak šefa Kancelarije EU-a na Kosovu/Specijalnog predstavnika EU-a, ambasadora Tomáš Szunyog.

Ambasador Szunyog je čestitao zameniku premijera za preuzimanje dužnosti, a zamenik premijera Bislimi je izrazio zahvalnost i pohvalu na angažman Kancelarije EU-a na Kosovu.

Tokom ovog sastanka, ambasador Szunyog imao je priliku da više informiše zamenika premijera Bislimi o statusu i stanju nekih sada već dogovorenih projekata, od kojih su neki ostali u procesu, i mogućnostima koje nudi EU. Sa druge strane, zamenik premijera Bislimi, deleći svoje mišljenje sa ambasadorom o poslovima koji se trebaju realizirati, izrazio je svoju zabrinutost i Vlade zbog trenutne situacije zbog pandemije COVID-19, tražeći podršku Kancelarije EU-a da poboljša situaciju sa pandemijom COVID-19.

Na kraju sastanka njih dvoje su se zahvalili na vremenu i angažmanu, složivši se da nastave međusobnu komunikaciju.

 

Last modified: 7 Prill, 2021

Comments are closed.

×