Zyra e Kryeministrit

Premijer Ramush Haradinaj primio je predsednika KANU-a, Nexhat Daci

25 Korrik, 2018

 

Priština, 25 jula 2018

Premijer Republike Kosova, Ramush Haradinaj, danas se sastao sa predsednikom Kosovske akademije nauka i umetnosti, Nexhat Daci, sa kojim je razgovarao o aktuelnim dešavanjima na Kosovu i regionu.

Tim povodom Premijer Haradinaj je informisao akademika Daci, o angažovanju Vlade u procesima kroz koje prolazi Kosovo, sa posebnim naglaskom na putu evroatlantskih integracija i procesu dijaloga sa Srbijom. Premijer Haradinaj je zatražio od akademika Dacija, da u važnim procesima kroz koje prolazi Republika još više uključi Kosovska akademija nauka i umetnosti, čiji doprinos će biti veoma važan.

“Vaš doprinos i vaša uloga i uloga institucije na čijem ste vi čelu bila bi važna za zemlju, jer smo u veoma delikatnoj situaciji i sučavamo se sa definisanjam mnogih pitanja koja su od vitalnog značaja za sadašnjost i budućnost naše zemlje “rekao je premijer Haradinaj.

Sa njegove strane, predsednik Kosovske akademije nauka i umetnosti, Nexhat Daci, rekao je da će institucija kojom on upravlja dati svoj doprinos i sveobuhvatnu podršku za zemlju.

Last modified: 25 Korrik, 2018

Comments are closed.

×