Zyra e Kryeministrit

Premijer Hoti: Zaokružuje se sportska infrastruktura širom Kosova

25 Janar, 2021

 

Priština, 25. januar 2021

Premijer Republike Kosovo, na dužnosti, g. Avdullah Hoti, učestvovao je na otvaranju dva projekta MKOS-a. Na inauguraciji pomoćnog terena i sintetičke trave, na stadionu Fudbalskog kluba ” 2. jul ”, projekat vredan 48 hiljada 386 evra i 90 centi, kao i na inauguraciji drenaže i postavljanja sintetičke trave na stadionu fudbalskog kluba „Ramiz Sadiku“ u glavnom gradu, projekat vredan 198 hiljada 549 evra.

Premijer Hoti je rekao da se polako dovršava sportska infrastruktura sa mnogim terenima i halama širom Kosova, kako bi se omogućilo mladićima i devojkama da razviju svoje talente.

Ove godine takođe imamo dva važna projekta posebno za Prištinu, kao što su proširenje stadiona „Fadil Vokrri“ i teniske terene u kompleksu u Taukbašče, koji neizmerno pomažu u razvoju sporta i povećavaju učešće zajednice u sportskim aktivnostima. “, rekao je premijer Hoti.

U ovim aktivnostima, premijera Hotija pratili su ministarka kulture, omladine i sporta Vlora Dumoshi i predsednik Fudbalskog saveza Kosova Agim Ademi.

Last modified: 25 Janar, 2021

Comments are closed.

×