Zyra e Kryeministrit

Premijer Hoti se zahvaljuje zdravstvenom osoblju na izvanrednom radu

24 Dhjetor, 2020

Priština, 24. decembar 2020

Premijer Republike Kosovo g. Avdullah Hoti, danas je posetio rukovodstvo Univerzitetske Kliničke I bolničke službe Kosova, u znak zahvalnosti za izuzetan rad zdravstvenog osoblja tokom ove godine.

„Izvršen je izvanredan posao, uzevši za uzor kako se upravlja ovom situacijom, posebno kada imamo ograničene resurse kao što su lekari, kreveti i oprema. To je zahvalnost, koje nikada nije dovoljno, stoga: Hvala u ime svih građana na poslu koji ste obavili “, rekao je premijer Hoti.

Premijer Hoti pohvalio je odgovorno ponašanje građana u poštovanju mera protiv Covid-19, ističući potrebu za nastavkom mobilizacije, sa nadom da ćemo se u naredna 3-4 meseca izvući iz ove situacije.

Premijer Hoti je naglasio da su uloženi svi napori da Kosovo postane jedna od prvih zemalja koja će primiti vakcinu Covid-19.

„Imamo akcioni plan, koji je pripremljen za određene grupe koje će među prvima dobiti ovu vakcinu“, rekao je premijer Hoti.

U ovoj poseti, premijera Hotija su pratili ministar zdravlja Armend Zemaj, vršilac dužnosti direktora UKBSK-a, Valbon Krasniqi i direktor NIJZK-a, Naser Ramadani.

Last modified: 24 Dhjetor, 2020

Comments are closed.

×