Zyra e Kryeministrit

Premijer Hoti: Kosovska forenzička agencija model za region

18 Janar, 2021

Priština, 18. januar 2021

Premijer Republike Kosovo na dužnostig. Avdullah Hoti, na otvaranju aneksa Kosovske forenzičke agencije, rekao je da ova agencija ostaje model za zemlje regiona.
Podvukao je da završetak neophodne infrastrukture za ovu agenciju u velikoj meri određuje efikasnost rada policije i rešavanje različitih slučajeva.

„Čestitam osoblju i direktoru koji su bez buke obavljali sve ove aktivnosti i poslove, sve ovo vreme. Dozvolite mi da se u ime Vlade i ministra zahvalim našim međunarodnim partnerima koji su od početka pomagali u uspostavljanju ove Agencije, koja je model agencije u regionu i šire “, rekao je premijer na dužnosti Hoti.

Podvukao je da bi bez pomoći partnera bilo nemoguće izgraditi tako uglednu instituciju.

„Kosovska policija ostaje među najkredibilnijim institucijama u očima građana Republike Kosovo i verujem da u velikoj meri doprinos efikasnosti u radu policije daje ova agencija“, rekao je premijer na dužnosti, Hoti.

Poželevši im uspeh u radu, premijer na dužnosti , Hoti izrazio je uverenje da će se nastaviti dobra saradnja sa međunarodnim partnerima i povećati efikasnost rada policije.

Premijer na dužnosti, Hoti je u ovom događaju bio u pratnji ministra unutrašnjih poslova Agima Veliua.

Last modified: 18 Janar, 2021

Comments are closed.

×