Zyra e Kryeministrit

Premijer Hoti je posetio Starački dom

30 Dhjetor, 2020

Priština, 30. decembar 2020

Premijer Republike Kosovo g. Avdullah Hoti, posetio je danas Dom za stare u Prištini. Izbliza je video uslove u kojima živi preko 60 starijih ljudi i saslušao je njihove brige i zahteve. U međuvremenu je čestitao Novogodišnje praznika i stanovnicima i radnicima ovog doma, premijer Hoti ponudio je kontinuiranu podršku Vlade.

„ Zajedno smo videli situaciju i u ovim pandemijskim uslovima u kojima se nalazimo verujem da se pruža najbolja moguća usluga. Koristim priliku da čestitam ministru na dobrom upravljanju ovom institucijom, a posebno svim zaposlenima ovde, zdravstvenom osoblju, svima koji brinu o ovoj starosnoj grupi. Ima preko 60 stanovnika ovde, i njima se nude sve potrebne usluge sa mogućnostima koje jesu “, rekao je premijer Hoti.

U pratnji ministra za rad i socijalno staranje, Skendera Recice, kao i članova kabineta, premijer Hoti je rekao da je ovo bila teška godina za sve građane, posebno za ovu starosnu grupu stanovništva koja takođe ima posebne potrebe.

Premijer Hoti je takođe rekao da je dobro što u staračkom domu u Prištini nije bilo žrtava od COVID-19, dok je svim radnicima čestitao na neumornom radu i ljubavi i poštovanju koje pružaju stanovnicima ovog doma.

Last modified: 30 Dhjetor, 2020

Comments are closed.

×