Zyra e Kryeministrit

Premijer Haradinaj je odao priznanje pevačici Rita Ora sa Boginjom na tronu

11 Korrik, 2018

London, 10. jul, 2018

Pevačica Rita Ora je pevačica koja je bojama naše zastave dala bolji sjaj. Rita je kroz muziku uradila više nego svi mi, ona je internacionalizirala Kosovo, tako je ocenio premijer Republike Kosovo, Ramush Haradinaj, svetski poznatu pevačicu, Rita Ora, tokom današnjeg susreta u Londonu.

Ovom prilikom, premijer Haradinaj se zahvalio pevačici albanskog porekla Rita Ora, koja, bilo gde u svetu, unapređuje ne samo njeno ime, nego i Kosova i albanskog naroda.

“Ime Rita Ore je postalo poznato širom sveta. Preko njenog talenta, ona je postala inspiracija za mlade i za njen narod “, rekao je premijer Haradinaj.

Premijer Haradinaj je dalje rekao da istaknute ličnosti poput Rita Ore, koje dostižu visine uspeha na međunarodnoj areni su motiv i dobar primer za mlade na Kosovu i svuda u svetu.

Počasnoj ambasadorki, proglašenoj pre tri godine sam poklonio Boginju na tronu, urezanu u filigranu da bi joj odao priznanje, i preneo poruku svih Albanaca: Zahvalni smo što te imamo. Hvala što dodirnuvši visine uspeha u svetu, nisi zaboravila svoje korene “ rekao je premijer Haradinaj

Last modified: 11 Korrik, 2018

Comments are closed.

×