Zyra e Kryeministrit

Policijske snage koje su se součile i sučavaju se svakog dana sa organizovanim kriminalom, su pravi heroji današnjih dana.

8 Gusht, 2009

Vlada Republike Kosova deli žal  sa vama i sa albanskom Vladom, sa porodicama žrtva,  kao i sa svim gradjanima Republike Albanije, izraživši Vam moje naiskernije saučešće. Beskompromisna  bitka protiv organizovanog kriminala i svih negativnih pojava je i ostaće i dalje naša zajednička i stalna vizija, sa ciljem da u čitavom prostoru našeg regiona ne bude mesta za krimnal i kriminalce, -kaže se u telegramu saučešće , upučenom Premijeru Republike Albanije, Sali Beriši, povodom smrti na dužnosti četiri albanskih policajaca, u  direktnoj bitci protiv  organizovanog kriminala .

Priština, 8 avgust 2009-08-10

Premijer Republiek Kosova, Hašim Thači  uputio je telegram saučešća njegovom kolegi, Premijeru Republike Albanije, Sali Beriši, povodiom povodom smrti na dužnosti četiri albanskih policajca, u  direktnoj bitci protiv  oraganizovanog kriminala.

U telegrami saučešća se kaže:

Poštovani Premijere Beriša,

Sa velikim žalom primili smo vest o ubistvu ćetiri pripadnika Albanske policije u direktnoj borbi protiv počinitelja organizovanog kriminala.

Vlada Republike Kosova deli žal sa vama i sa albanskom Vladom, sa porodicama žrtava,  kao i sa svim gradjanima Republike Albanije, izraživši Vam moje naiskrenije saučešće.

Beskompromisna bitka protiv organizovanog kriminala i svih negativnih pojava je i ostaće i dalje naša zajednička i stalna vizija, sa ciljem da u čitavom prostoru našeg regiona ne bude mesta za kriminal  i kriminalce

Policijske snage  koje su se součile i sučavaju se svakog dana sa organizovanim kriminalom, su pravi heroji današnjih dana

Hašim Thači,
Premijer Republike Kosova

Last modified: 8 Gusht, 2009

Comments are closed.

×