Zyra e Kryeministrit

Naši sportisti su dobar primer predstavljanja Kosova u zemlji i inostranstvu

25 Maj, 2018

Priština, 25. maj 2018

Premijer Republike Kosovo, Ramush Haradinaj, primio je danas na sastanku predstavnike fudbalskog kluba “Drita” iz Gnjilana, koji je ove godine proglašen šampionom u superligi Kosova.

Na sastanku je premijer Haradinaj čestitao predstavnicima fudbalskog kluba “Drita” postignuti uspeh, pružajući im podršku u budućnosti, s obzirom da, kako je rekao je premijer Haradinaj, sportisti su najbolji primer predstavljanja Kosova u zemlji i inostranstvu.

Premijer Haradinaj je rekao da su naši sportisti pokazali dobre rezultate i predstavili Republiku Kosovo na najbolji mogući način, postizanjem vrhunskih rezultata i da će imati podršku vlade kroz stvaranje boljih uslova za sve sportove odvojeno, naročito investicije u sportsku infrastrukturu.

“Klub ” Drita” pored talenata i sportista ima dobru istoriju i ponosni smo na njenog osnivača Selami Osmani-Bezi”, rekao je premijer Haradinaj, dodajući da će Vlada Kosova podržati sve sportove na Kosovu.

Predstavnici fudbalskog kluba “Drita” zahvalili su premijeru Haradinaju na prijemu rekavši da će se pripremiti za međunarodna takmičenja kako bi na najbolji način predstavili Republiku Kosovo.

Premijer Haradinaj, fudbalskom klubu “Drita” poklonio je zlatnu medalju sa mapom Kosova, u znak poštovanja i zahvalnosti za napredak kosovskog sporta, a zatim je od kluba dobio dres sa brojem 10 i sa njegovim imenom.

 

 

Last modified: 25 Maj, 2018

Comments are closed.

×