Zyra e Kryeministrit

Nalazimo se u periodu koji je značajan za zemlju, potrebna nam je posvećenost svakog

14 Maj, 2018

 

Priština, 14. maj 2018

Premijer Republike Kosovo Ramush Haradinaj se jutros sastao na radnom sastanku sa zamenicima ministara u Vladi Republike Kosovo, kako bi razgovarali o njihovom institucionalnom angažovanju.

Premijer Haradinaj je rekao da je iz primljenih izveštaja, shvatio da je ovih meseci postojalo konkretno angažovanje zamenika ministara, dokaz da svako od vas zna težinu odgovornosti.

“Shvatili ste ustavnu odgovornost koju imate. Nalazimo se u periodu koji je značajan za zemlju, u kojoj svako ima svoju ulogu. Pozivam vas da se ujedinimo da ne bi bili neuspešni na našem putu ka evropskoj porodici “, rekao je premijer Haradinaj.

Premijer Haradinaj je dalje rekao da su vladavina reda i zakona, nova priznanja, ekonomsko stanje, obrazovanje, zdravstvo, zaštita, neke osetljive teme koje zahtevaju veću posvećenost, za koje se zahteva i posvećenost svakog od nas.

“Učinite napor da komunicirate, da date sve od sebe, da se veliki poslovi koje zemlja ima, zaključe. Moramo uspešno zaključiti ovu godinu. Vaša posvećenost nam mnogo pomaže “, rekao je premijer Haradinaj, dodajući da ako se svi ponašamo u tom duhu, uveren sam da ćemo do kraja ove godine, imati efekat konkretnog angažovanja.

Sastanak zamenika ministra je drugi na ovom nivou, koji je zahtevan od premijera Haradinaja. Sledeći sastanak će biti posle 6 meseci, da bi se suočili sa merljivim individualnim rezultatima.

Last modified: 14 Maj, 2018

Comments are closed.

×