Zyra e Kryeministrit

Vlada Kosova će izdvojiti hitnu sredstva i za opštinu Mamuša, za saniranje štete od poplava

23 Gusht, 2018

 

Priština, 23. avgust 2018

Premijer Republike Kosovo, Ramush Haradinaj, sastao se sa gradonačelnikom Mamuše, Abdulhadi Krasnićijem i poslanicima Demokratske Turske stranke Kosova, Fikrim Damka i Mufera Shink, koji su deo parlamentarne grupe 6+ u Skupštini Republike Kosovo.

Na ovom sastanku se razgovaralo o dostignućima u opštini, investicijama u infrastrukturu, ekonomskom razvoju i vladinim prioritetima u podršci poljoprivrednicima opštine Mamusha.

Premijer Haradinaj je obavestio predsednika Krasnićija i o šteti pričinjenoj domaćinstavima i poljoprivrednicima iz Mamuša od padavina.

“Preuzeli smo obavezu, kao i u ostalim opštinama pogođenim poplavama, tako i za Mamušu da izdvojimo fondove za hitne intervencije, dok će za ostale štete u infrastrukturu i preduzećima, Vlada svoje obaveze izvršiti na osnovu procene izvršene od eksperata Ministarstva poljoprivrede i infrastrukture “, rekao je premijer Haradinaj. Gradonačelnik opštine Mamuša, Abdulhadi Krasnići, se zahvalio premijeru Haradinaju za njegovu spremnost i vlade da podrži opštinu Mamuša.

Last modified: 23 Gusht, 2018

Comments are closed.

×