Zyra e Kryeministrit

Premijer Haradinaj: Uloga USAID-a u ekonomskom razvoju ostaje nezamenjiva

19 Mars, 2018

Priština, 19 mart 2018

Premijer Republike Kosova, Ramush Haradinaj, sastao sa zamenicom pomoćnika Administratora USAID-a, iz Biroa za Evropu i Evroaziju u Vašingtonu, Gretchen Birkle.

Premijer Haradinaj, naglasio je napredak postignut na Kosovu i snažnu podršku USAID-a izgradnji demokratskih institucija, vladavini prava, ekonomskom razvoja i drugim oblastima.
Izražavajući duboku zahvalnost na nezamenjivoj podršci SAD i USAID-a, premijer Haradinaj je izrazio punu posvećenost daljem unapređenju partnerstva i saradnje.

Na sastanku , kojem su prisustvovali direktor Misije USAID-a na Kosovu, James Hope, premijer Haradinaj, se zahvalio na podršci koju je USAID dao za stvaranje povoljnijeg ambijenta za poslovanje.

Zamenica pomoćnika Administratora USAID-a,iz Biroa za Evropu i Evroaziju u Vašingtonu, Gretchen Birkle, cenila je dosdašnja dostignuća, saradnju sa domačim institucijama, kao ozbiljnog partnera u konkretnim projektima, dodajući da USAID ostaje posvećen pomoganju Kosova u ekonomskom razvoju , vladavini prava i drugim oblasti od nacionalnog interesa.

Last modified: 19 Mars, 2018

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

×