Zyra e Kryeministrit

Premijer Hoti: „Januarski plamen“ je nacionalna vrednost

21 Janar, 2021

 

Gnjilane, 21. januar 2021

Premijera Republike Kosovo , na dužosti, g. Avdullaha Hotija je tokom današnje posete Gnjilanu, u okviru tradicionalne manifestacije „Flaka e Janarit – Januarski plamen“, primio na sastanak predsednik opštine Lutfi Haziri koji mu se zahvalio na podršci koju je pružio opštini Gnjilane.

Nakon sastanka, premijer Hoti se zahvalio gradonačelniku Haziriju na pozivu da budu zajedno u okviru manifestacija „Januarski plamen“, koji je postao brend ove opštine i nacionalna vrednost koja se sa interesovanjem prati širom Kosova.

„Mi smo kao Vlada pokušali sa resursima koje imamo da podržimo projekte u svim sektorima, u svim opštinama bez izuzetka, ali rezultati koje ste postigli u nekim od projekata posebno su zahvaljujući vašem radu, načinu na koji upravljate ovom opštinom. sa predanošću i integrativnim pristupom za ceo region “, rekao je premijer Hoti.

Premijer Hoti je dao više detalja o Kancelariji za Preševsku dolinu koja će funkcionisati u okviru Kancelarije premijera.

„Sada smo već izradili plan rada i proširene su obaveze svih ministarstava, institucija da podrže Preševsku dolinu u obrazovanju, zdravstvu, ekonomiji, kulturi, omladini i sportu i u svim aktivnostima bez izuzetka da to postane organski deo kulturnog, ekonomskog i duhovnog života celog Kosova “, rekao je premijer Hoti.

Ove godine je 30. izdanje sada već tradicionalne manifestacije „Januarski plamen“, koja sadrži duhovno nasleđe i izražava poštovanje prema herojima, palim borcima, martirima i svima koji su dali sve za slobodu i nezavisnost Kosova.
Show less

Last modified: 21 Janar, 2021

Comments are closed.

×