Zyra e Kryeministrit

Premijer Hoti: Bilo je teško polugođe i generalno teška godina

18 Dhjetor, 2020

 

Priština, 18. decembar 2020

Premijer Republike Kosovo g. Avdullah Hoti je tokom posete nižoj srednjoj školi „Dardanija“ u Prištini visoko ocenio ulogu i posvećenost svih nastavnika u uspešnom završetku prvog polugođa. Dok je čestitao učenicima na prilagođavanju metodologiji učenja naspram stvorene situacije.

„Zahvaljujem vam što ste, uprkos svim poteškoćama i prekidima koji su nastali kao rezultat pandemije, značajno uspeli da realiujete nastavni plan i program, tako da učenici ne zaostaju“, rekao je premijer Hoti.

Podvukao je da je ovo bilo teško polugođe i generalno teška godina za sve bez izuzetka. Izražavajući uverenje da će nastava od 18. januara 2021. godine početi u boljim uslovima.

„Nedavne statistike nam pokazuju da je broj nastavnika pogođenih Covid-19, u odnosu na lekare ili policajce, u većem procentu, što znači da ste i vi na prvoj liniji fronta u borbi protiv ovog nevidljivog neprijatelja. “, baš kao i drugi profesionalci”, podvukao je premijer Hoti.

Tokom posete nižoj srednjoj školi „Dardanija“ u Prištini, premijera Hotija pratio je ministar obrazovanja i nauke g. Rame Likaj. Ovom prilikom pohvalio je rad Ministarstva i angažovanju na prilagođavanju nastavne metodologije uslovima koji su stvoreni kao rezultat pandemije Covid-19.

Last modified: 18 Dhjetor, 2020

Comments are closed.

×