Zyra e Kryeministrit

Zamenik premijera Selmanaj razgovara sa ministrima o reformi u primeni SSP-a

4 Dhjetor, 2020

Priština, 4. decembar 2020

Zamenik premijera Republike Kosovo g. Driton Selmanaj, održao je danas neformalni sastanak sa ministrom pravde g. Selimom Selimijem, ministrom trgovine i industrije g. Veselom Krasniqijem, zamenikom ministra ekonomije i životne sredine g. Muharemom Nitajem, ministom poljoprivrede, šumarstva i ruralnog razvoja, g. Besianom Mustafa, kao i sa predstavnicima Ministarstva finansija i unutrašnjih poslova, sa kojima je razgovarao o reformama koje treba preduzeti u okviru Nacionalnog programa za sprovođenje Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju (NPISAP).

Svrha sastanka bila je informisanje o metodologiji rada, tako da se prioriteti koji proizilaze iz NPISAP blagovremeno ispune i budu u skladu sa indikatorima identifikovanim ovim dokumentom.

Proces evropskih integracija je jedan od najvažnijih procesa za Republiku Kosovo i kao takav zahteva maksimalnu posvećenost svih državnih institucija. Stoga će sastanci ove prirode postati sastavni deo ispunjavanja sektorskih obaveza koje proizilaze iz ugovornog sporazuma sa EU.

Last modified: 4 Dhjetor, 2020

Comments are closed.

×