Zyra e Kryeministrit

Konkurse, njoftime dhe shpallje

Konkurse, njoftime dhe shpallje

DEKLARATA NËN BETIM

2.-Shq.-Deklarata-nen-betim...

15 Janar, 2024

Lexo më shumë

Konkurse, njoftime dhe shpallje

D E K L A R A T Ë

DEKLARATE-nen-Betim-per-KPMM...

20 Dhjetor, 2023

Lexo më shumë

Konkurse, njoftime dhe shpallje

Lista e përfituesve – ZÇK

Lista-perfituese-per-personat-fizik...

21 Nëntor, 2023

Lexo më shumë

Konkurse, njoftime dhe shpallje

Rezultatet paraprake

Lista-paraprake-OJQ-Preliminarna-lista-NVO...

17 Nëntor, 2023

Lexo më shumë

×