Zyra e Kryeministrit

Lajme

Lajme

Zëvendëskryeministrja e Kosovës, Edita Tahiri, është takuar sot me znj. Päivi Laivola de Rosière, drejtoreshë për Zgjerimin e BE-së dhe Ballkanin perëndimor të Ministrisë së Jashtme të Finlandës

Zëvendëskryeministrja e Republikës së Kosovës, Edita Tahiri, ka pritur sot në takim delegacionin nga Ministria e Punëve të Jashtme...

6 Mars, 2014

Lexo më shumë

Lajme

Kryeministri Thaçi: Kosova pas rrumbullakimit të shtetësisë po hyn natyrshëm në fazën e zhvillimit ekonomik dhe të integrimeve euroatlantike

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi mori pjesë në parakalimin e Forcave të Armatosura të Kosovës që është...

5 Mars, 2014

Lexo më shumë

Lajme

Zëvendëskryeministrja e Kosovës, Edita Tahiri ka pritur në takim kryetarin e Kamenicës z. Begzad Sinani

Zëvendëskryeministrja e Kosovës, znj. Edita Tahiri, ka pritur sot kryetarin e Kamenicës z. Begzad Sinani të shoqëruar nga...

5 Mars, 2014

Lexo më shumë

Lajme

Kryeministri Hashim Thaçi: Sot po vendosim që FSK të shëndrrohet në Forcën e Armatosur të Kosovës dhe Ministria e FSK-së të shndërrohet në Ministri të Mbrojtjes së Kosovës

Kjo është në të mirë të vendit, në të mirë të qytetareve tanë pa dallim etnik, fetar apo orientimi politik. Kjo është në të...

4 Mars, 2014

Lexo më shumë

Lajme

NJOFTIM PËR MEDIA

Me rastin e 16 vjetorit të rënies heroike të Komandantit Legjendar Adem Jashari dhe Familjes Jashari, Qeveria e Republikës së ...

4 Mars, 2014

Lexo më shumë

Lajme

OBAVEŠTENJE ZA MEDIJE

Povodom 16 godišnjice herojske smrti legendarnog komandanta Adema Jašarija i porodice Jašari, Vlada Republike Kodsova organizuje 5,...

4 Mars, 2014

Lexo më shumë

Lajme

Kryeministri Thaçi: Qeveria e Kosovës do të vazhdojë të investojë në sport – në renovimin e stadiumeve tjera anekënd Republikës së Kosovës

Kryeministri i Qeverisë së Republikës ë Kosovës, Hashim Thaçi morri pjesë në përurimin e stadiumit olimpik “Adem Jashari” në...

3 Mars, 2014

Lexo më shumë

Lajme

Nën drejtimin e Kryeministrit të Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, është mbajtur mbledhja e radhës e Këshillit të Sigurisë të Kosovës

Nën drejtimin e Kryeministrit të Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, është mbajtur mbledhja e radhës e Këshillit të Sigurisë...

3 Mars, 2014

Lexo më shumë

×