Zyra e Kryeministrit

Lajme

Lajme

Kosova do të ecë me ritëm të shpejtë në rrugën e integrimeve euro-atlantike, – shprehet i bindur kryeministri Thaçi

Në takimet me ministrat e jashtëm të BE-së, rikonfirmova edhe një herë përkushtimin e Qeverisë së Kosovës për ndërtimin e...

29 Mars, 2008

Lexo më shumë

Lajme

Kryeministri i Qeverisë së Kosovës, Hashim Thaçi, priti shefin e Zyrës Ndërlidhëse të Hungarisë në Prishtinë, z. Zoltan Imecs

Kryeministri Hashim Thaçi ka pranuar letrën e ministrit të Jashtëm të Hungarisë, përmes të cilës konfirmohet njohja zyrtare e...

28 Mars, 2008

Lexo më shumë

Lajme

Delegacioni i Qeverisë së Republikës së Kosovës, vizitë zyrtare në Bruksel

Një delegacion i Qeverisë së Republikës së Kosovës, i kryesuar nga zëvendëskryeministri z. Hajredin Kuçi, në përbërje të të...

28 Mars, 2008

Lexo më shumë

Lajme

Kryeministri Thaçi do të marrë pjesë në takimin joformal të ministrave të jashtëm të BE-së në Brdo të Sllovenisë

Duke iu përgjigjur ftesës së Ministrit të Punëve të Jashtme të Sllovenisë z. Dimitrij Rupel, Kryeministri i Republikës së...

28 Mars, 2008

Lexo më shumë

Lajme

Kryeministri Thaçi takon ministren e Punëve të Jashtme të Zvicrës, znj. Micheline Calmy-Rey

Kryeministri i Qeverisë së Republikës së Kosovës, z. Hashim Thaçi, ka takuar sot ministren e Punëve të Jashtme të Zvicrës, znj....

28 Mars, 2008

Lexo më shumë

Lajme

Kryeministri Hashim Thaçi: Askush nuk do të mund ta blejë, as ta heshtë korrupsionin

Korrupsioni vazhdon të paraqitet si realitet në përmasa alarmante jo vetëm në Aeroportin e Prishtinës, por edhe në KEK dhe PTK. Nuk...

27 Mars, 2008

Lexo më shumë

Lajme

Diskutimi publik i Draftit final të Programit të Kosovës për Barazi Gjinore

Agjencia për Barazi Gjinore -Zyra e Kryeministrit, organizoi takim për diskutimin publik të draftit final të Programit të Kosovës...

27 Mars, 2008

Lexo më shumë

Lajme

Kryeministri i Qeverisë së Kosovës, z.Hashim Thaçi u takua sot me znj. Cindy McCain, e cila shoqërohej nga Drejtori i HALO’s z. Guy Willoughby

Kryeministri i Qeverisë së Kosovës, z.Hashim Thaçi u takua sot me znj. Cindy McCain, e cila shoqërohej nga Drejtori i HALO’s z. Guy...

26 Mars, 2008

Lexo më shumë

Lajme

Kryeministri i Qeverisë së Kosovës, z.Hashim Thaçi: Kosova po ndërtohet si një vend multietnik, i mundësive të barabarta dhe afirmative për minoritarët, para së gjithash për serbët

Kryeministri i Qeverisë së Kosovës, z.Hashim Thaçi, priti një delegacion të Parlamentit Evropian, të kryesuar nga z. Graham Watson....

26 Mars, 2008

Lexo më shumë

Lajme

Deklaratë e Qeverisë së Kosovës lidhur me arrestimet e sotme të dy zyrtarëve të lartë të Aeroportit të Prishtinës dhe të menaxherit të kompanisë “Petrol Company”

Qeveria e Kosovës pa dashur të paragjykoj rezultatin përfundimtar të hetimeve të organeve të hetuesisë, mbështet veprimet e...

25 Mars, 2008

Lexo më shumë

×