Zyra e Kryeministrit

Lajme

Lajme

Ministrja Edita Tahiri priti Ambasadoren e Belgjikës, Anick Van Calster

Ministrja për dialogun Edita Tahiri ka pritur sot Ambasadoren e Belgjikës në Sofie, Anick Van Calster dhe të ngarkuarin me punë të...

10 Dhjetor, 2014

Lexo më shumë

Lajme

NJOFTIM PËR MEDIA

Njoftohen të gjitha mediet se pranim-dorëzimi i detyrës nga kryeministri Hashim Thaçi, tek kryeministri i sapozgjedhur i Qeverisë së...

9 Dhjetor, 2014

Lexo më shumë

Lajme

Ekspozeu i Kryeministrit Isa Mustafa në Kuvendin e Kosovës

Më lejoni që para jush dhe para qytetarëve të Kosovës, të paraqes Parimet programore të Qeverisë së Republikës së Kosovës për...

8 Dhjetor, 2014

Lexo më shumë

Lajme

Fjalimi i Kryeministrit të Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi në mbledhjen e Këshillit të Sigurimit të Organizatës së Kombeve të Bashkuara

Ju lus që nga ju sot të njihet progresi i Kosovës dhe gatishmëria jonë për t'u ballafaqur me sfidat e reja. Që Kosova të ketë...

4 Dhjetor, 2014

Lexo më shumë

Lajme

Zëvendëskryeministrja Edita Tahiri priti sot në takim delegacionin e Kombeve të Bashkuara

Zëvendëskryeministrja e Qeverisë së Republikës së Kosovës znj. Edita Tahiri ka pritur sot në takimin delegacionin e Kombeve të...

4 Dhjetor, 2014

Lexo më shumë

Lajme

Zëvendëskryeministrja Tahiri: Draft Marrëveshja mes Kosovës dhe Serbisë për sigurimin e automjeteve, mundëson uljen e tarifave për qytetarët

Zëvendëskryeminitrja e Republikës së Kosovës, njëherësh kryenegociatore në dialogun teknik të Brukselit, Edita Tahiri jep këtë...

4 Dhjetor, 2014

Lexo më shumë

Lajme

Zëvendëskryeministrja Edita Tahiri priti në takim delegacionin nga ministria e Punëve të Jashtme të Suedisë

Zëvendëskryeministrja e Republikës së Kosovës, Edita Tahiri ka pritur në takim z. Ola Svenningsson, Shef i Divizionit për Zgjerimin...

4 Dhjetor, 2014

Lexo më shumë

Lajme

Zëvendëskryeministrja Edita Tahiri qëndroi në Tiranë për Festën e 28 Nëntorit

Me ftesën e Presidentit të Republikës së Shqipërisë Bujar Nishani, Zëvendëskryeministrja Edita Tahiri qëndroi në Tiranë për...

1 Dhjetor, 2014

Lexo më shumë

Lajme

Kryeministri Thaçi: Vendit do t’i japim institucione stabile dhe të dinjitetshme, demokratike, me njerëz kredibilë

Në fillim të mbledhjes, kryeministri Hashim Thaçi ka njoftuar kabinetin qeveritar lidhur me koalicionin e ri qeverisës dhe...

27 Nëntor, 2014

Lexo më shumë

Lajme

Kryeministri Thaçi: FSK-ja ka bërë punë me të cilën secili prej nesh ndjehet krenar

Njëra ndër prioritetet e institucioneve që do të funksionalizohen së shpejti është edhe zotimi për t’i kaluar të gjitha...

26 Nëntor, 2014

Lexo më shumë

×