Zyra e Kryeministrit

Dokumente

DokumenteVendimet e Kryeministrit

Vendim për emërimin e znj.Blerta Avdili, Këshilltare Politike e Kryeministrit

Vendimi-per-emerimin-e-zevendesministrit-ne-MMPHI,-z.-Avni-Zogiani-1.5.2023...

1 Maj, 2023

Lexo më shumë

DokumenteVendimet e Mbledhjes së Qeverisë

Vendimet e mbledhjes së 141-të të Qeverisë

Vendimet-e-mbledhjes-se-141-te-Qeverise-(1)-1...

28 Prill, 2023

Lexo më shumë

DokumenteVendimet e Mbledhjes së Qeverisë

Vendimet e mbledhjes së 140-të të Qeverisë

Vendimet-e-mbledhjes-se-140-te-Qeverise-(1)....

26 Prill, 2023

Lexo më shumë

DokumenteVendimet e Mbledhjes së Qeverisë

Vendim i mbledhjes së 139-të i Qeverisë

Vendim-i-mbledhjes-se-139-te-Qeverise-(1)...

18 Prill, 2023

Lexo më shumë

DokumenteProjektaktet

Projektligji për Përfaqësimin e Institucioneve Shtetërore në Procedura Gjyqësore dhe Arbitrazh

Projektligji-per-Perfaqesimin-e-Institucioneve-Shteterore-ne-Procedura-G…...

14 Prill, 2023

Lexo më shumë

×