Zyra e Kryeministrit

Dokumenti

DokumentiProjektaktet SR

Nacrt Zakona o Odbrambenoj Obaveštajno Bezbednosnoj Agenciji

Projektligji-per-Agjencine-e-Intelegjences-dhe-Sigurise-se-Mbrojtjes...

29 marta, 2023

Opširnije

DokumentiKoncept dokumentet SR

Spisak Koncept Dokumenta za 2023. Godinu

Spisak-Koncept-Dokumenta-za-2023.-Godinu...

21 marta, 2023

Opširnije

DokumentiVendimet e Mbledhjes së Qeverisë SR

Odluke 134

134-srb.Vendimet-134...

15 marta, 2023

Opširnije

×