Zyra e Kryeministrit

Dokumente

DokumenteProjektaktet

Projektligji për Mjekësinë Ligjore 08.09.2015

PROJEKLIGJI_PER_MJEKESINE_LIGJORE...

8 Shtator, 2015

Lexo më shumë

DokumenteProjektaktet

Projekligji për Statusin dhe të Drejtat e Personave Paraplegjik dhe Tetraplegjik 08.09.2015

PROJEKLIGJI_PER_STATUSIN_DHE_TE_DREJTAT_E_PERSONAVE_PARAPLEGJIK_DHE_TETR___...

8 Shtator, 2015

Lexo më shumë

DokumenteVendimet e Mbledhjes së Qeverisë

Vendimet e mbledhjes së 47-të të Qeverisë 2015 02.09.2015

Vendimet_e_Mbledhjes_se_47-te_te_Qeverise_se_Republikes_se_Kosoves_2015...

2 Shtator, 2015

Lexo më shumë

DokumenteProjektaktet

Projektligji për Shërbimin e Jashtëm tё Republikёs së Kosovës 02.09.2015

PROJEKTLIGJI_PER_SHERBIMIN_E_JASHTEM_TE_REPUBLIKES_SE_KOSOVES...

2 Shtator, 2015

Lexo më shumë

DokumenteProjektaktet

Projektligji për Auditorin e Përgjithshëm dhe Zyrën Kombëtare të Auditimit të Republikës së Kosovës 31.08.2015

PROJEKTLIGJI_PER_AUDITORIN_E_PERGJITHSHEM_DHE_ZYREN_KOMBETARE_TE_AUDITIMIT_TE_REPUBLIKES_SE_KOSOVES...

31 Gusht, 2015

Lexo më shumë

DokumenteVendimet e Mbledhjes së Qeverisë

Vendimet e mbledhjes së 46-të të Qeverisë 2015 28.08.2015

Vendimet_e_Mbledhjes_se_46-te_te_Qeverise_se_Republikes_se_Kosoves_2015...

28 Gusht, 2015

Lexo më shumë

×