Zyra e Kryeministrit

Lajme

Lajme

Kryeministri Thaçi i ka dërguar një telegram ngushëllimi familjes Aliu, me rastin e vdekjes së veprimtarit, Ali Aliu

Qeveria e Republikës së Kosovës dhe të gjitha institucionet e vendit me respekt të lartë do të kujtojnë përherë veprimtarinë e...

26 Prill, 2010

Lexo më shumë

Lajme

Kryeministri Thaçi: Sot Qeveria që udhëheq unë po fillon projektin më të madh dhe më të rëndësishëm pas pavarësisë së Kosovës, projektin më të madh në historinë e saj

Kryeministri i Kosovës Hashim Thaçi dhe kryeministri i Shqipërisë Sali Berisha, përmes shtypjes së butonit kanë bërë shpërthimin...

25 Prill, 2010

Lexo më shumë

Lajme

Kryeministri Thaçi: Sot Qeveria që udhëheq unë po fillon projektin më të madh dhe më të rëndësishëm pas pavarësisë së Kosovës, projektin më të madh në historinë e saj

Kryeministri i Kosovës Hashim Thaçi dhe kryeministri i Shqipërisë Sali Berisha, përmes shtypjes së butonit kanë bërë shpërthimin...

25 Prill, 2010

Lexo më shumë

Lajme

Qeveria e Republikës së Kosovës dënon fuqishëm sulmin e mbrëmshëm ndaj antenës së njërit prej operatorëve të licencuar të telefonisë mobile, që ndodhi në fshatin Rudar i Vogël, të Zveçanit

Qeveria rithekson përkushtimet e saj të gjithanshme për vendosjen e ligjshmërisë në tregun e telekomunikimeve në Republikës së...

24 Prill, 2010

Lexo më shumë

Lajme

SAOPŠTENJE ZA MEDIJE

Vlada Republike Kosova snažno osudjuje sinočni napad nad antenom jednog od licenciranih operatera mobilne tekefonije, koji se dogodio u...

24 Prill, 2010

Lexo më shumë

Lajme

Qeveria e Republikës së Kosovës mbështetë vendosjen e ligjshmërisë në tregun e telekomunikimeve në Republikës së Kosovës

Në këtë funksion qeveria i sheh edhe veprimet e fundit të Autoritetit Rregullator të Telekomunikacionit (ART) për ndalimin e...

23 Prill, 2010

Lexo më shumë

Lajme

SAOPŠTENJE ZA MEDIJE

Vlada Republike Kosova podržava uspostavljanje zakonitosti na tržištu telekomunikacija u Republici Kosovo. U toj funkciji, Vlada vidi i...

23 Prill, 2010

Lexo më shumë

Lajme

Qeveria e Kosovës vazhdon përkushtimin e saj për të mbështetur politikisht, financiarisht dhe profesionalisht Departamentin e Prokurorisë Speciale

Kryeministri i Qeverisë së Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi i shoqëruar nga shefi i misionit të EULEX-it në Kosovë, Iv de...

23 Prill, 2010

Lexo më shumë

Lajme

Kryeministri Hashim Thaçi priti znj.Majlinda Bregu, ministre e Integrimit në Qeverinë e Republikës së Shqipërisë

Kryeministri i Qeverisë së Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi priti në takim ministren e Integrimit në Qeverinë e Republikës së...

23 Prill, 2010

Lexo më shumë

Lajme

Kryeministri Thaçi: Autostrada Morinë-Merdarë e ka efektin e vetë për perspektivën integruese evropiane të Kosovës

Në hapje te mbledhjes së 121 të Qeverisë së Republikës së Kosovës, kryeministri Hashim Thaçi e ka vlerësuar fillimin e punimeve...

22 Prill, 2010

Lexo më shumë

×