Zyra e Kryeministrit

Lajme

Lajme

Kryeministri Thaçi: Drejtësia është në dispozicion në mënyrë të barabartë për të gjithë qytetarët

Ju siguroj, se unë dhe të gjithë në Qeverinë time, jemi shumë të vetëdijshëm se detyra jonë e parë dhe më e rëndësishme...

8 Qershor, 2010

Lexo më shumë

Lajme

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, sot ka marrë vendim për emërimin e nëntë zëvendësministrave

Në vazhdën e reformave afirmative që ka ndërmarrë Qeveria e Republikës së Kosovës, që kanë për qëllim shtimin e efikasitetit...

7 Qershor, 2010

Lexo më shumë

Aktet nenligjore te miratuara nga QeveriaDokumenteLajmeRregulloret

RREGULLORE NR. 01/2010 PËR THEMELIMIN E ZYRËS PËR TË DREJTAT E AUTORIT DHE TË DREJTAT TJERA TË PËRAFËRTA 07.06.2010

Rregullore_nr.01-2010_per_themelimin_e_zyres_per_te_drejtat_e_autorit_dhe_te_drejtat_tjera_te_peraferta...

7 Qershor, 2010

Lexo më shumë

Lajme

Kryeministri Thaçi: Finlanda ka rikonfirmuar mbështetjen e fuqishme për ndërtimin e shtetit të Kosovës dhe avancimin e proceseve integruese në NATO dhe në BE

Kryeministri i Qeverisë së Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi pas vizitës zyrtare dy ditore në Finlandë sot është kthyer në...

5 Qershor, 2010

Lexo më shumë

Lajme

Askush mbi ligjin – thekson kryeministri Thaçi

Duhet ndarë politikën nga drejtësia - tha kryeministri Thaçi në konferencën e sotme për media, duke iu përgjigjur interesimit të...

5 Qershor, 2010

Lexo më shumë

Lajme

Qeveria e Republikës së Kosovës ka shtruar drekë për nderë të Lartmadhërisë së Tij Princi Michael i Kentit

Për nder të Lartmadhërisë së Tij Princi Michael i Kentit, i cili po qëndron në Kosovë në krye të një delegacioni të gjerë të...

4 Qershor, 2010

Lexo më shumë

Lajme

Ka vazhduar vizita e delegacionit qeveritar të kryesuar nga kryeministri Hashim Thaçi, në Finlandë

Ditën e dytë të qëndrimit të delegacionit qeveritar të Kosovës, i cili udhëhiqet nga kryeministri Hashim Thaçi, ka vazhduar me...

4 Qershor, 2010

Lexo më shumë

Lajme

Kryeministri Hashim Thaçi takohet me kryeministrin e Finlandës, Matti Vanhanen

Kryeministri i Kosovës, Hashim Thaçi sot është takuar me kryeministrin e Finlandës, Matti Vanhanen me ç’rast kanë diskutuar për...

3 Qershor, 2010

Lexo më shumë

Lajme

Kryeministri Hashim Thaçi takohet me ish-ndërmjetësin e OKB-së për statusin e Kosovës, presidentin Marti Ahtisari

Takimi i kryeministrit Hashim Thaçi me presidentin Marti Ahtisari ka qenë i përzemërt dhe në një atmosferë tejet miqësore....

3 Qershor, 2010

Lexo më shumë

Lajme

Kryeministri Hashim Thaçi është takuar me ministrin e Punëve të Jashtme të Finlandës, Alexander Stubb dhe ka marrë pjesë në një takim me bashkatdhetar

Kryeministri i Qeverisë së Republikës së Kosovës, i shoqëruar nga një delegacioni i Qeveris së Kosovës, sot ka zhvilluar edhe një...

3 Qershor, 2010

Lexo më shumë

×