Zyra e Kryeministrit

Lajme

Lajme

Kryeministri Thaçi: Procesi i integrimit do të shndërrohet në zhvillim ekonomik, në përmirësim të infrastrukturës dhe në reforma të gjithëmbarshme

Pjesë kyçe e dialogut në kuadër të procesit të Integrimit Evropian është edhe dialogu i rregullt me shoqërinë civile, përmes...

28 Maj, 2010

Lexo më shumë

Lajme

Kryeministri Thaçi pret një delegacion të Këshillit për Mbrojtjen e të Drejtave dhe Lirive të Njeriut

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi ka pritur një delegacion të Këshillit për Mbrojtjen e të Drejtave dhe Lirive...

28 Maj, 2010

Lexo më shumë

Lajme

Kryeministri Thaçi: Procesi i integrimit do të shndërrohet në zhvillim ekonomik, në përmirësim të infrastrukturës dhe në reforma të gjithëmbarshme

Pjesë kyçe e dialogut në kuadër të procesit të Integrimit Evropian është edhe dialogu i rregullt me shoqërinë civile, përmes...

28 Maj, 2010

Lexo më shumë

Lajme

Kryeministri Thaçi: Politikat ekonomike dhe financiare të Kosovës përkrahen dhe janë në harmoni me rekomandimet e institucioneve kryesore financiare ndërkombëtare

Së bashku, me FMN-në është bërë planifikimi i duhur ekonomik, që i garanton Republikës së Kosovës rritje ekonomike rreth 6 % në...

27 Maj, 2010

Lexo më shumë

Lajme

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi ka pritur ish-kryeadministratorin e Kosovës, Soren Jesen Petersen

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi ka pritur sot ish-kryeadministratorin e Kosovës, Soren Jesen Petersen. Në takim...

27 Maj, 2010

Lexo më shumë

Lajme

Kryeministri Hashim Thaçi ka pritur kryetarin e Komunës së Preshevës, Ragmi Mustafa

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi ka pritur sot kryetarin e Komunës së Preshevës, Ragmi Mustafa, me të cilin ka...

27 Maj, 2010

Lexo më shumë

Lajme

Kryeministri Thaçi: Politikat ekonomike dhe financiare të Kosovës përkrahen dhe janë në harmoni me rekomandimet e institucioneve kryesore financiare ndërkombëtare

Së bashku, me FMN-në është bërë planifikimi i duhur ekonomik, që i garanton Republikës së Kosovës rritje ekonomike rreth 6 % në...

27 Maj, 2010

Lexo më shumë

Lajme

Qeveria e Republikës së Kosovës vazhdon fuqishëm përkushtimin në luftë të pakompromis ndaj korrupsionit

Në kuadër të angazhimeve të vazhdueshme në luftë të pakompromis kundër korrupsionit dhe në kuadër të adresimit të sfidave në...

26 Maj, 2010

Lexo më shumë

Lajme

Qeveria e Republikës së Kosovës vazhdon angazhimet e saja në përmbushjen e kritereve për liberalizimin e vizave

Në mbledhjen e 126-të, të rregullt, Qeveria e Republikës së Kosovës, nën drejtimin e kryeministri Hashim Thaçi, ka miratuar...

26 Maj, 2010

Lexo më shumë

Lajme

Zëvendëskryeministri Hajredin Kuçi priti ambasadorin Herbert Salber

Zëvendëskryeministri i Qeverisë së Republikës së Kosovës, Hajredin Kuçi ka pritur sot në një takim ambasadorin Herbert Salber,...

26 Maj, 2010

Lexo më shumë

×