Zyra e Kryeministrit

Dokumente

DokumenteVendimet e Mbledhjes së Qeverisë

Vendimet e mbledhjes së 83-të të Qeverisë

Vendimet-e-mbledhjes-se-83-te-te-Qeverise...

17 Qershor, 2022

Lexo më shumë

DokumenteKonkurse, njoftime dhe shpallje

Njoftim-Lista e ngushtë për Sekretar i Përgjithshëm në ZKM

Njoftim-lista-e-ngushte-per-Sekretar-i-Pergjithshem-ne-ZKM....

14 Qershor, 2022

Lexo më shumë

DokumenteVendimet e Mbledhjes së Qeverisë

Vendim i mbledhjes së 82-të i Qeverisë

Vendim-i-mbledhjes-se-82-te-te-Qeverise-1...

7 Qershor, 2022

Lexo më shumë

×