Zyra e Kryeministrit

Lajme

Lajme

Kryeministri i Kosovës, Hashim Thaçi, priti në takimin e rregullt javor Përfaqësuesin Special të Sekretarit të Përgjithshëm të OKB-së në Kosovë, Joachim Ruecker

Kryeministri Hashim Thaçi dhe kryeadministratori Jaochim Ruecker kanë biseduar sot në takimin e rregullt javor për përgatitjet rreth...

1 Shkurt, 2008

Lexo më shumë

Lajme

Kryeministri Thaçi ka përuruar skanerin me rreze X në pikën doganore në Han të Elezit

Kryeministri i Kosovës, Hashim Thaçi, i shoqëruar edhe nga ministri i Ekonomisë dhe i Financave, Ahmet Shala, ka marrë pjesë sot në...

1 Shkurt, 2008

Lexo më shumë

Lajme

Kryeministri Hashim Thaçi priti në takim komandantin e Trupave Mbrojtëse të Kosovës, gjeneral lejtnant Sylejman Selimin

Në koordinim të plotë me të gjitha partitë politike sot është formuar Grupi për përzgjedhjen e simboleve shtetërore të Kosovës,...

31 Janar, 2008

Lexo më shumë

Lajme

FORMOHET GRUPI PËR PËRZGJEDHJEN E SIMBOLEVE SHTETËRORE TË KOSOVËS

Në koordinim të plotë me të gjitha partitë politike sot është formuar Grupi për përzgjedhjen e simboleve shtetërore të Kosovës...

31 Janar, 2008

Lexo më shumë

Lajme

Kryeministri i Kosovës, z. Hashim Thaçi, priti në takim rektorin e Universitetit të Prishtinës, z. Enver Hasani

Kryeministri i Kosovës, z. Hashim Thaçi, i shoqëruar nga ministri i Arsimit Shkencës dhe Teknologjisë, z. Enver Hoxhaj, ka pritur sot...

31 Janar, 2008

Lexo më shumë

Lajme

NJOFTIM

Në mbështetje të nenit 1.3, pika d, të Rregullores së UNMIK-ut nr. 2001/19 për Degën e Ekzekutivit të Institucioneve të...

31 Janar, 2008

Lexo më shumë

Lajme

Kryeministri Thaçi ka përuruar skanerin me rreze X në pikën doganore në Han të Elezit

Kryeministri i Kosovës, Hashim Thaçi, i shoqëruar edhe nga ministri i Ekonomisë dhe i Financave, Ahmet Shala, ka marrë pjesë sot në...

31 Janar, 2008

Lexo më shumë

Lajme

Kryeministri Thaçi ka pritur zëvendëskomisarin e SHPK-së, gjeneralin Sheremet Ahmeti

Kryeministri i Kosovës, Hashim Thaçi, ka pritur sot në një takim zëvendëskomisarin e Shërbimit Policor të Kosovës, gjeneralin...

30 Janar, 2008

Lexo më shumë

Lajme

Kryeministri Hashim Thaçi ka marrë telegram urimi nga ministri i Punëve të Jashtme të Gjermanisë, Frank – Walter Steinmeier

Kryeministri i Kosovës, z. Hashim Thaçi, ka marrë sot një telegram urimi nga ministri i Punëve të Jashtme të Gjermanisë, z....

30 Janar, 2008

Lexo më shumë

Lajme

Mbahet mbledhja e rregullt e Qeverisë së Kosovës

Nën drejtimin e Kryeministrit të Kosovës, z. Hashim Thaçi, sot është mbajtur mbledhja e katërt e Qeverisë së Kosovës...

30 Janar, 2008

Lexo më shumë

×