Zyra e Kryeministrit

Lajme

Lajme

Fjalimi i Kryeministrit të Qeverisë së Kosovës, Hashim Thaçi, në Akademinë solemne për Epopenë e UÇK-së, mbajtur në sallën “1 Tetori”, më 6 mars 2008

I nderuari president i Kosovës, z.Sejdiu, I nderuari kryetar i Parlamentit, z.Krasniqi Shumë e nderuara familje Jashari, Të nderuar...

6 Mars, 2008

Lexo më shumë

Lajme

Kryeministri Thaçi takon ideatorët e obeliskut “NEWBORN”

Kryeministri i Qeverisë së Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, ka pritur sot grupin e te rinjve, të cilët janë ideatorë të...

1 Mars, 2008

Lexo më shumë

Lajme

Konferencë shtypi e Koordinatorit të Paktit të Stabilitetit për Kosovë – Besim Beqaj

Koordinatori i Paktit të Stabilitetit për Kosovë, Besim Beqaj në një konferencë shtypi të mbajtur sot, ka shpjeguar para gazetarëve...

29 Shkurt, 2008

Lexo më shumë

Lajme

Kryeministri Thaçi në shënimin e dhjetëvjetorit të Betejës së Likoshanit dhe Qirezit

Kryeministri i Qeverisë së Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, sot ka marrë pjesë në shënimin e dhjetëvjetorit të Betejës së...

28 Shkurt, 2008

Lexo më shumë

Lajme

Kryeministri Thaçi priti në takim një grup nxënësish të Shkollës Fillore “Mileniumi i Tretë” në Prishtinë

Kryeministri i Qeverisë së Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, ka pritur sot një grup nxënësish të Shkollës Fillore...

28 Shkurt, 2008

Lexo më shumë

Lajme

Zëvendëskryeministri Hajredin Kuçi priti në takim shefin e Seksionit të Operacioneve të Zyrës Ndërlidhëse të Komisionit Evropian në Prishtinë, Kjartan Bjornsson

Zëvendëskryeministri i Qeverisë së Republikës së Kosovës, Hajredin Kuçi dhe shefi i Seksionit të Operacioneve të Zyrës...

28 Shkurt, 2008

Lexo më shumë

Lajme

U mbajt mbledhja e 9-të e Qeverisë së Republikës së Kosovës

Mbledhjen e sotme të Qeverisë së Republikës së Kosovës e ka kryesuar kryeministri Thaçi, me ç’rast ka informuar kabinetin për...

27 Shkurt, 2008

Lexo më shumë

Lajme

Mbahet takimi i rregullt trepalësh ndërmjet Qeverisë së Republikës së Kosovës, UNMIK-ut dhe KFOR-it

Kryeministri i Qeverisë së Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi ka takuar sot pas dite në kabinetin e tij shefin e UNMIK-ut, Joakim...

26 Shkurt, 2008

Lexo më shumë

Lajme

Kryeministri i Qeverisë së Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, ka vizituar Memorialin e Reçakut dhe varrezat e dëshmorëve në Ferizaj, në Kaçanik, në Viti dhe në Zhegër të Gjilanit

Kryeministri i Qeverisë së Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, sot ka vizituar Memorialin e Reçakut dhe varrezat e dëshmorëve në...

26 Shkurt, 2008

Lexo më shumë

Lajme

Kryeministri Thaçi takon z. Muhamer Ibrahimin, dizajnuesi i flamurit të Kosovës

Kryeministri i Qeverisë së Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, ka pritur sot në një takim Muhamer Ibrahimin, dizajnuesi i flamurit...

23 Shkurt, 2008

Lexo më shumë

×