Zyra e Kryeministrit

NJOFTIM PËR MEDIA 8.11.2022

Pas përfundimit të punimeve të Samitit të Ballkanit Perëndimor kundër Diskriminimit Racor, do të mbahet konferencë për media, në të cilën do të flasin Habit Hajredini, drejtor i Zyrës për Qeverisje të Mirë-Zyra e Kryeministrit dhe Isak Skenderi, drejtor ekzekutiv, Zëri i Romëve, Ashkalive dhe Egjiptianëve.

VENDI: Hotel “Swiss Diamond”, Prishtinë
KOHA: 12:00

 

Date

Nën 08 2022
Expired!

Time

All Day

Comments are closed.

×