Zyra e Kryeministrit

NJOFTIM PËR MEDIA 7.11.2022

Mbahet Samiti i parë Rajonal për Mbrojtje nga Diskriminimi Racor

Samiti Rajonal për Mbrojtje nga Diskriminimi Racor do të jetë samiti i parë rajonal që do të organizohet nën udhëheqjen e Zyrës së Kryeministrit të Kosovës, specifikisht për diskriminimin ndaj komuniteteve Rom, Ashkali dhe Egjiptian.

Ky samit do të mbledhë së bashku përfaqësues të lartë shtetërorë, gazetarë, aktivistë, përfaqësues nga shoqëria civile në nivel të rajonit, duke përfshirë përfaqësues nga: Kosova, Shqipëria, Maqedonia e Veriut, Mali i Zi, Serbia, Kroacia dhe Bosnja e Hercegovina.

VENDI: Hotel “Swiss Diamond”, Prishtinë
KOHA:  09:30

Date

Nën 07 2022
Expired!

Time

All Day

Comments are closed.

×