Zyra e Kryeministrit

NJOFTIM PËR MEDIA 30.8.2023

Nën përkujdesjen e Kryeministrit të Republikës së Kosovës, me rastin e shënimit të 30 Gushtit – Ditës ndërkombëtare të personave të zhdukur me dhunë gjatë luftës në Kosovë, Zyra e Kryeministrit, Komisioni Qeveritar për Persona të Zhdukur dhe Këshilli Koordinues i Asociacioneve Familjare të të Zhdukurve të Kosovës, organizojnë homazhe pranë përmendores dedikuar personave të zhdukur me dhunë gjatë luftës.

VENDI: Përballë Kuvendit të Republikës së Kosovës
KOHA: 10:00

Date

Gus 30 2023
Expired!

Time

8:00 am - 6:00 pm

Comments are closed.

×