Zyra e Kryeministrit

NJOFTIM PËR MEDIA

Nën patronatin e Zëvendëskryeministres për Çështje të Pakicave dhe të Drejtat e Njeriut, znj. Emilija Redžepi dhe në bashkëpunim me Ministrin e Mbrojtjes, Armend Mehaj, mbahet takimi për përfshirjen e të rinjve nga komuniteti joshumicë në Forcën e Sigurisë së Kosovës, administratë, sektorin e IT dhe kibernetikë.

VENDI: Hotel Centrum, Prizren
KOHA: 17:00

Date

Jan 17 2023
Expired!

Time

All Day

Comments are closed.

×