Zyra e Kryeministrit

Agjenda e zëvendëskryeministrit Besnik Bislimi për datën 31.1.2024

Zëvendëskryeministri i parë për Integrim Evropian, Zhvillim dhe Dialog i Republikës së Kosovës, Besnik Bislimi, mban konferencë për media.

VENDI: Ndërtesa e Qeverisë
KOHA: 15:00

Date

Jan 31 2024
Expired!

Time

8:00 am - 6:00 pm

Comments are closed.

×