Zyra e Kryeministrit

Agjenda e zëvendëskryeministrit Besnik Bislimi për 13.9.2022

Zëvendëskryeministri i parë për Integrim Evropian, Zhvillim dhe Dialog i Republikës së Kosovës, Besnik Bislimi, së bashku me Ambasadorin e Zyrës së BE-së në Kosovë, Tomáš Szunyog, nënshkruajnë marrëveshjen për programin e parë financiar vjetor IPA III, në vlerën 63.96 milionë euro.

Pas nënshkrimit do të ketë konferencë të përbashkët për media.

VENDI: Ndërtesa e Qeverisë
KOHA: 10:00

Date

Sht 13 2022
Expired!

Time

All Day

Comments are closed.

×