Zyra e Kryeministrit

Agjenda e Kryeministrit të Republikës së Kosovës e datës 7.6.2024

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, sot do të takojë nënkryetarët dhe zyrtarët komunalë për komunitetet, ku do të diskutohet për parandalimin e martesave të hershme.

VENDI: Hotel Sirius
KOHA: 10:55

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti merr pjesë në ceremoninë komemorative për piktorin dhe profesorin, Rexhep Ferri, si dhe do të bëjë homazhe pas ceremonisë.

VENDI: AShAK
KOHA: 11:00

Date

Qer 07 2024
Expired!

Time

All Day

Comments are closed.

×