Zyra e Kryeministrit

Agjenda e Kryeministrit të Republikës së Kosovës e datës 6.1.2023

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, bashkë me Ministrin e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci, mbajnë konferencë për media.

 

VENDI: Ndërtesa e Qeverisë 
KOHA: 15:30

Date

Jan 06 2023
Expired!

Time

8:00 am - 6:00 pm

Comments are closed.

×