Zyra e Kryeministrit

Agjenda e Kryeministrit të Republikës së Kosovës e datës 24.09.2022

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, bashkë me Zëvendëskryeministren për Çështje të Pakicave dhe të Drejtat e Njeriut, Emilija Redžepi, marrin pjesë në hapjen solemne të Qendrës Kulturore Boshnjake, me rastin e festimit të Ditës Kombëtare të Boshnjakëve.

VENDI: Qendra Kulturore Boshnjake, Prizren
KOHA: 14:00

Date

Sht 24 2022
Expired!

Time

All Day

Comments are closed.

×