Zyra e Kryeministrit

Agjenda e Kryeministrit të Republikës së Kosovës e datës 23.11.2022

Mbahet mbledhja e Qeverisë së Kosovës.

VENDI: Ndërtesa e Qeverisë
KOHA: 10:00‪

Kryeministri Albin Kurti së bashku me ministrin e Financave, Punës dhe Transfereve, Hekuran Murati, prezantojnë Buxhetin për vitin 2023 para qytetarëve të komunës së Mitrovicës.

VENDI: Mitrovicë, Qendra e Kulturës “Rexhep Mitrovica”
KOHA: 17:00

Date

Nën 23 2022
Expired!

Time

All Day

Comments are closed.

×