Zyra e Kryeministrit

Agjenda e Kryeministrit të Republikës së Kosovës e datës 19.9.2023

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti viziton Ministrinë për Komunitete dhe Kthim, me rastin e nënshkrimit të kontratave të përfituesve të thirrjes për përkrahje të bizneseve në kuadër të masës 1.9 të Pakos së Ringjalljes Ekonomike.

Pas takimit me ministrin për Komunitete dhe Kthim, Nenad Rashiq, do të ketë deklarim të përbashkët për media.

VENDI: Ministria për Komunitete dhe Kthim
KOHA: 15:00

Date

Sht 19 2023
Expired!

Time

All Day

Comments are closed.

×