Zyra e Kryeministrit

Agjenda e Kryeministrit të Republikës së Kosovës e datës 18.9.2023

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti dhe zëvendëskryeministri i parë për Integrim Evropian, Zhvillim dhe Dialog, Besnik Bislimi, mbajnë konferencë për media.

VENDI: Ndërtesa e Qeverisë
KOHA: 10:30

Date

Sht 18 2023
Expired!

Time

8:00 am - 6:00 pm

Comments are closed.

×